Республіка Корея зацікавилась розвитком альтернативної енергетики на Львівщині

18.11.2017 12:32   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 17 листопада, Львівщину відвідав  радник-посланник Посольства Республіки Корея в Україні Пак Хин Квон. Про це інформує прес-служба ЛОДА, пише - Кулемет.com.

Читайте також

За рік в альтернативну енергетику Львівщини інвестували 38 мільйонів євро

В межах візиту Пак Хин Квон зустрівся із директором департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Романом Филипівим і директором департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Михайлом Мельником.

Роман Филипів подякував за підвищений інтерес Республіки Кореї до Львівщини та ознайомив  гостя із динамікою економічного зростання області. Зокрема, детально зупинився на розвитку агропромислового комплексу, відкритті нових підприємств та можливостях співпраці у туристичній галузі.

«Ми зацікавленні у співпраці із Республікою Кореєю у створенні індустріальних парків, розвитку торгово-економічних відносин та залученні корейських інвестицій в інфраструктурні проекти. Окрім того, об’єднання зусиль у створенні інноваційного центру дало би позитивні результати для обох сторін», – наголосив директор департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації  Роман Филипів.

Корейська сторона, своєю чергою, виявила зацікавлення у співпраці із Львівщиною у галузі альтернативної енергетики.

«Ми стежимо за тим, як Львівщина взяла курс на розвиток вітрової та сонячної енергетики. Це відіграє важливу роль у розвитку економіки. Республіка Корея має високі технології у сфері альтернативної енергетики, тож нам варто поглибити співпрацю у цьому напрямі», – зауважив  радник-посланник Посольства Республіки Корея в Україні Пак Хин Квон.

Окрім того, директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження  Михайло Мельник ознайомив гостя із іншими варіантами співпраці, зокрема у сфері гідроенергетики, виробництві енергетичного обладнання та акумуляції електроенергетики за допомогою сучасних технологій.

Під час зустрічі сторони також не оминули увагою можливості розвитку медичного кластеру та  співпраці у туристичній сфері.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com