У Личаківському районі Львова буде ще один ЦНАП

Новий центр надаватиме адміністративні послуги соціального характеру.

18.11.2017 16:31   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

16 листопада депутати Львівської міськради підтримали рішення відкрити Центр надання адміністративних послуг соціального характеру. За таке рішення проголосувало 48 депутатів, пишуть - Варіанти.

Метою створення нового Центру є запровадження ефективної системи надання послуг у сфері соціальної політики.Реалізація пілотного проекту проводиться у Личаківській районній адміністрації Львівської міської ради за адресою вул. К. Левицького, 67 у м. Львові.

Крім цього, з метою реалізації пілотного проекту ухвалою Львівської міської
ради у липні Личаківському відділу соціального захисту управління соці-ального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради передано в оренду для службових потреб нежитлові приміщення загальною площею 510,8 м² на вул. К.Левицького, 67.

Ухвалою Львівської міської ради також у липні передбачені видатки на виго-товлення проектно-кошторисної документації та реконструкцію приміщень в сумі 867 тисяч гривень. Загальна сума необхідних коштів складає 1 мільйон 497 тисяч гривень.

На даний час вже укладено договір оренди, виготовлено проектно-кошторисну документацію та проводяться відповідні роботи з реконструкції приміщень Личаківського відділу соціального захисту (34 робочих місця).

Також у приміщеннях Личаківської районної адміністрації проводяться роботи щодо відкриття єдиної приймальні управління Пенсійного фонду у Личаківському районі м.Львова.

11 жовтня Кабінет Міністрів України прийняв постанову №779, якою затвердив порядок та умови надання субвенції з державного бюджету міському бюджету Львова на проведення робіт, пов’язаних із створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг у форматі "Прозорий офіс" на 2017 рік.

Згідно п.7 Порядку для отримання субвенції міська рада звертається з заявою до Міністерства соціальної політики України, до якої додає, зокрема, рішення місцевої ради про створення центру та його будівництво.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти