Львів'янин, який продавав дівчат з Донбасу у секс-рабство, вийшов на свободу

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно львів'янина, який намагався торгувати українськими дівчатами за кордоном.

19.11.2017 13:28   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Як повідомляє Depo.Львів, з посиланням на прокуратуру Львівської області, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області, завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 66-річного львів'янина, який намагався відправити до Німеччини трьох дівчат для сексуальної експлуатації.

Читайте також

У Львові викрили “салон” в якому надавали платні сексуальні послуги (фото)
Стриянин віз двох українок для сексуальної експлуатації у Німеччині (ФОТО)
У Львівському аеропорту затримали жінку-сутенера, яка відправляла дівчат у борделі Туреччини

Зловмисник вербував молодих дівчат, переважно, переселенок зі Сходу України, оскільки достовірно знав, що вони опинились у складних життєвих обставинах – без постійного місця проживання, заробітку, потребі фінансово допомагати рідним та інше.

На новій «роботі» чоловік обіцяв високу заробітну плату, комфортні умови проживання та безпеку.

На даний час, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 128 тис грн застави, яку сплачено.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів