Жахлива пожежа в Буському районі: через сильні опіки​ загинув хлопчик. Деталі трагедії

21.11.2017 20:26   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Пожежа виникла у одному з сіл Буського району. У дерев’яному будинку на момент займання спав 2-річний хлопчик. Дідусь, який помітив дим, кинувся рятувати дитину, але хлопчик отримав сильні опіки. Про це інформують у прес-центрі ДСНС у Львівській області, пишуть - Львівські.

Випадок стався вчора, 20 листопада близько 4 години дня. У службу порятунку повідомили про пожежу в селі Чаниж Буського району. За попередньою інформацією, у будинку на час пожежі спав хлопчик віком 2 роки. Кинувся рятувати дитину дідусь, однак хлопчик отримав травми середнього ступеня важкості. Дитину завезли у Буську ЦР, а згодом - у реанімацію Львівської клінічної лікарні №8. Опіки виявились несумісними з життям і хлопчик помер.

Пожежу вдалось ліквідувати більш, як за годину. Відомо, що вогонь знищив дах оселі (півсотні м2), дві кімнати, площею 40 м2 та побутові речі. Наразі правоохоронці встановлюють причини пожежі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські