Стали відомі місця, де можна придбати новорічну ялинку у Львові

24.11.2017 19:33   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

Виконавчий комітет Львівської міськради у п’ятницю, 24 листопада, затвердив перелік місць для продажу ялинок у передноворічний періоду Львові. Загалом їх – 25, пише - Zaxid.net.

Усього для торгівлі хвойними у місті виділили 25 місць: одне в Галицькому районі, п’ять – у Залізничному, чотири – у Личаківському, чотири – у Сихівському, два – у Франківському та дев’ять у Шевченківському.

Так, у Галицькому районі хвойні дерева у період з 18 грудня до 6 січня можна продавати на перехресті вул. Шота Руставелі та вул. Вольської.

У Залізничному районі продаж ялинок можна здійснювати на вул. Є. Патона, 4/1, вул. С. Петлюри, 11, у переході між вул. Чернівецькою і вул. Городоцькою, на перехресті вул. Широка, 65-А – вул. Я. Гніздовського, 5, на майданчику автостоянки ТзОВ «АЙПІЄ-Л» на вул. Щирецька, 36.

У Личаківському районі таких місць буде чотири: на вул. Солодовій, 4 біля ринку ТзОВ «Дари Львівщини», на вул. Личаківській, 201 біля ринку ТзОВ «Провесінь Ю. М. М», на вул. Поліській, 2 біля ринку ТзОВ «Галицьке перехрестя», на вул. Б. Хмельницького, 120 біля ринку ТзОВ «Дари Львівщини».

У Сихівському районі ялинки продаватимуть на вул. Сихівській, 16-А біля ТзОВ «Замок», на вул. Стрийській, 57-59 біля ринку ТзОВ «САТО» ЛТД, на пр. Червоної Калини, 36-40 та на пр. Червоної Калини, 109.

У Франківському районі хвойні продаватимуть на вул. Княгині Ольги, 112 біля ТзОВ «Провесінь Ю. М. М.» та на вул. Науковій, 29 біля ТзОВ «Фест-Вест» ЛТД.

У Шевченківському районі визначили дев’ять місць для продажу ялинок: на вул. І. Величковського біля будинку № 8, на вул. Гайдамацькій, 9-А біля ТЦ «Володар», на вул. Б. Грінченка, 4-Б біля ринку ПП «Холм», на перехресті вул. Гетьмана І. Мазепи, 11 – вул. Пилипа Орлика навпроти ринку ТзОВ «Тополя-1», на вул. Гетьмана І. Мазепи, 15-А біля ринку ТзОВ «Тополя-1», на вул. І. Миколайчука, 8 біля ринку ТзОВ «Фірма «Світлиця-3», на вул. Б. Хмельницького, 54 біля вокзалу станції «Підзамче», на вул. Т. Шевченка, 360-364, на просп. В. Чорновола, 67-А біля ринку ТзОВ «Старий лицар» ЛТД.

Разом із цим, ЛКП «Муніципальна варта» спільно з представниками райадміністрацій та правоохоронцями доручено не допускати стихійної торгівлі новорічними деревами у невстановлених для цього місцях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net