У Львові патрульний отримав поранення під час виклику на сімейну сварку

З початку року патрульні майже 7 тисяч разів виїжджали на такі виклики.

25.11.2017 07:34   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 24-го листопада, під час виїзду на один із викликів патрульний отримав ножове поранення руки. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова, пише - 032.ua.

Читайте також

У Львівській лікарні від ножового поранення помер чоловік
У Львові чоловік наніс ножові поранення сусідові

Інцидент трапився на вулиці Героїв Крут. Патрульні, яких викликали на сімейну сварку, прибули на місце близько першої ночі.

Щойно двері квартири відчинилися один з мешканців жбурнув у інспекторів бокал. У руках чоловік тримав предмети, схожі на сокиру та кинджал. Він почав розмахувати ними, намагаючись поранити патрульних. Один з інспекторів, що спробував зупинити чоловіка, отримав ножове поранення руки.

На місце викликали медиків та слідчо-оперативну групу. Затриманий 35-річний громадянин був раніше судимий.

На зловмисника відкрили кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю та насильство щодо працівника правоохоронного органу. До слова, в середньому щомісяця патрульні отримують 700 викликів на сімейні сварки. Найбільше таких викликів у листопаді було зареєстровано у Шевченківському, Залізничному та Сихівському районах міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua