Львівські патрульні виявили у 27-річного чоловіка три посвідчення водія

28.11.2017 15:28   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

У 27-річного водія, якого зупинили за порушення ПДР, виявили три посвідчення водія на різних осіб, а також речовини наркотичного походження. Як повідомила 26 листопада прес-служба Патрульної поліції Львова, випадок стався на вул. Полуботка, пише - Zaxid.net.

Читайте також

За «кришування» наркотиків на Жашківщині, судитимуть офіцера поліції

«Інспектори помітили автомобіль ВАЗ-21124, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з 27-річним чоловіком патрульні помітили, що він нервується і поводиться підозріло. При поверхневій перевірці у нього виявили таблетку, схожу на «Субітекс», наповнену подрібненою речовиною зеленого кольору сигарету та порошок білого кольору у згортку, зі слів водія – амфетамін», – йдеться у повідомленні патрульних.

Також у чоловіка виявили три посвідчення водія, виданих на різних людей, і сам він не зміг пояснити, звідки у нього ці документи. При цьому, уточнюють у Патрульній поліції Львова, одне з посвідчень мало ознаки підробки.

На місце події викликали слідчих та експерта, які вилучили всі ці речі для встановлення всіх обставин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net