Група людей влаштувала розбій на вулицях Львова

29.11.2017 09:48   Джерело: NewWestMedia
Опубліковано : Патрік Скеля

27 листопада, у Львові група молодих людей нападала на людей, ламала чужі авто та інфраструктуру міста. Про це повідомляє прес-служба поліції міста на своїй сторінці у «Facebook», пише - NewWestMedia.


Інцидент стався у центрі міста Львів. Там компанія з трьох молодих людей влаштувала розбій. Вони трощили чужі автомобілі.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
Поліція затримала у Львові злодія-«гастролера» з Харкова
На Львівщині слідчий Нацполіції погорів на хабарі 10 тис. грн (Фото)

До поліції надійшла інформація про те, що компанія влаштувала бійку на площі Ринок. Там хлопці завдали тілесних ушкоджень 46-річному громадянину. Після цього вони вирушили у бік вулиці Театральної. Дорогою молодики трощили чужі машини та ламали інфраструктуру міста.

Згодом поліція затримала компанію. Хуліганами виявилися хлопці 20, 22 та 24 років. З камер спостереження правоохоронці з'ясували, що найактивнішим зловмисником був 20-річний парубок.

«Юнак підбіг до інспектора і завдав йому удару в голову, внаслідок чого патрульний зазнав тілесного ушкодження», — заявили у поліції.

Правоохоронці після затримання уточнили, що усі вони перебували в неадекватному стані. Чотири власники автомобілів написали заяви про пошкодження автомобілів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: NewWestMedia