На Львівщині двоє аферистів видурили у пенсіонерки усі її заощадження

03.12.2017 11:30   Джерело: 2+2
Опубліковано : Патрік Скеля
На Львівщині двоє аферистів серед білого дня видурили у пенсіонерки усі її заощадження. Жінка попросила в шарлатанів розписку, але вже за мить отямилася й зрозуміла, що стала жертвою обману, пише - 2+2.

Читайте також

Телефонні аферисти тероризують краян

Домашній телефон 87-річної пані Антоніни задзвонив близько опівдня. Жалібний чоловічий голос сказав, що сталася біда і потрібна її допомога. Бабуся подумала, що то її онук. Крім начебто онука зі старенькою розмовляв і псевдо поліцейський. Він повідомив, що без грошей справу ніяк не вирішити. І сам прийшов до жінки додому за готівкою. Пенсіонерка віддала все, що мала: 400€ і 1000 гривень. Аферист написав розписку, взяв гроші і пішов з помешкання. Незабаром жінка зрозуміла, що стала жертвою шахраїв. Спершу зателефонувала онукові, а вже потім у поліцію.

В будинку, де мешкає Антоніна Миколаївна є дві камери спостереження. Саме відео і стало однією із зачіпок для правоохоронців.

Пані Антоніна вже не вперше має справу із телефонними аферистами. Півтора роки тому у неї теж намагалися видурити гроші. Проте тоді вчасно допомогла сусідка.

Гроші старенькій повернуть лише по завершенню слідства.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 2+2