У Львові відбувся перший випуск військових поліцейських

06.12.2017 16:27   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Вперше в Україні у навчальному центрі Військової служби правопорядку Збройних Сил України відбувся випуск військових поліцейських. Про це повідомляє Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (Львів), пише - Status Quo.

Читайте також

Випускники львівської військової академії об’єднаються в асоціацію

Перших 60 правоохоронців у погонах, протягом трьох місяців готували найкращі інструктори з України, Канади, Данії, Литви, Великобританії. Новітні військові поліцейські отримали фахову підготовку з багатьох спеціальних дисциплін, що дозволять їм не лише забезпечувати статутний порядок у місцях постійної дислокації військових підрозділів, але й виконувати свої обов’язки під час  антитерористичної операції на сході України або під час миротворчих операцій в інших гарячих точках світу.

Сертифікати про завершення курсу та відповідні свідоцтва до них, разом з ознакою мужності – беретами темно-бордового кольору, вручили слухачам начальник Військової служби правопорядку у Збройних Силах України — начальник Головного управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України генерал – майор Ігор Криштун та представники Збройних Сил Канади. Крім цього канадські військові партнери подарували своїм колишнім слухачам бойові аптечки укомплектовані за останніми вимогами НАТО.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo