Львівські патрульні затримали за кермом іномарки п’яного екс-працівника прокуратури (Відео)

06.12.2017 23:34   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

В ніч на 6 грудня патрульні  затримали за кермом іномарки «Mercedes-Benz» п’яного екс-працівника прокуратури, пише - 032.ua.

Читайте також

Львівські поліцейські вчилися кермувати в екстремальних умовах

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, близько 05:00 правоохоронці отримали виклик на вулицю Джона Леннона. За словами заявника, невідомий на автомобілі «Мерседес» пошкодив його автомобіль «Мітсубісі», коли намагався припаркуватися в подвір’ї будинку, здаючи назад. 

Патрульні на місці події за кермом «Мерседеса», виявили чоловіка з сильними ознаками алкогольного сп’яніння. Водій спочатку заперечував, що керував іномаркою, потім переконував правоохоронців, що насправді в салоні автывки його не було. А згодом він насміхався з патрульних, що може в суді оскаржити всі рішення поліції, адже  є колишнім працівником прокуратури, а наразі працює адвокатом.

 
 

«Я їхав синій, його заціпив, він мене помітив – ні дай пару гривень, я ще й погодився аби він викликав поліцію. Дай (звернення до поліцейського) мені копію протоколів тих, я завтра піду все скасую в суді. Зроблю собі експертизу», - розповідав нетверезий чоловік патрульним на місці ДТП.

Зазначимо, що за результатами перевірки на драґері показала результат 2,86 проміле. На нетверезого екс-представника прокуратури склали протоколи за скоєну ДТП та керування у нетверезому стані, а також винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз