Львів’янин здійснив цілодобовий забіг для участі в експедиції в Арктику

Впродовж доби жодного кілометра він не біг сам.

10.12.2017 21:30   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів’янин Валерій Шипунов упродовж минулої доби, 9 грудня, проводив забіг у Стрийському парку, який є необхідною умовою у відборі в міжнародну команду учасників експедиції в Арктику. За 24 години йому вдалося подолати 180 км. Про це Валерій Шипунов розповів журналістам, коли фінішував, пише - Zaxid.net.

На фініші марафону Валерія зустрічали друзі та небайдужі львів’яни, чимало із яких також долучилися до забігу впродовж дня.

«Дякую усім людям, які провели цей забіг у Стрийському парку поруч зі мною. Хтось був тут вдень, а хтось – вночі. Для мене це просто магія якась. Хоча мені не вдалося здолати 200 кілометрів за добу, бо зумів пробігти лише 180 км, я задоволений своїм результатом. І мене тішить не та відстань, яку я подолав, а кількість людей, які долучилися до цього забігу. Приємно, що за цілу добу жодного кілометра я не біг сам, а до мене приєднувалися небайдужі люди», – сказав Валерій Шипунов після завершення марафону.

Як відомо, учасників арктичної експедиції, під час якої запланований 300-кілометровий забіг, обирають за допомогою голосування на сайті на сайті Fjallraven Polar. За львів’янина уже проголосувало понад 2,5 тис. осіб, при цьому за добу, поки тривав забіг, – кількість голосів зросла на 1 тис. Віддати свій голос за Валерія Шипунова можна за посиланням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net