Львівських медиків визнали винними у смерті 12-річного хлопчика

13.12.2017 09:30   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

У Мінохорони довели, що 12-річний Роман Кулак загинув через «смертельне» лікування медпрацівників Жидачівської лікарні, пишуть - Львівські

Читайте також

Львівських медиків признали винними у смерті школяра з Тернополя (відео)

Як інформують у сюжеті ТСН, експертна комісія Міністерства охорони здоров’я визнала, що саме лікарі винні у смерті 12-річної дитини. Вину за випадок поклали одразу на вісьмох медиків. Батько хлопця переконаний, що дитина померла через неправильний діагноз і лікування, відповідно. Що ж до історії хвороби, він зауважив – її переписали, а лікар покриває своїх колег. Експерти теж помітили невідповідності у історії хвороби дитини – неправильна хронологія тощо. Кримінальну справу порушено за фактом лікарської халатності. В цьому випадку дії лікарів спричинили летальний результат. За попередньою інформацією, на Львівщині через неправильне і несвоєвчасне лікування помер 12-річний хлопчик. Хлопця не лікували, а згодом виписали заспокійливе.

Згодом виявилось, що у Романа кишкова непрохідність. Згодом батько звернувся із листами у Прокуратуру, Департамент здоров’я обласної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські