Патрульні затримали львів’янина в чужому підвалі

13.12.2017 18:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

39-річний львів’янин вдерся в підвал на вулиці Гашека, щоб поцупити металобрухт, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

В управлінні патрульної поліції Львова розповілив середу, 13 грудня: «Сьогодні близько четвертої години ранку екіпаж патрульної поліції 4-го батальйону отримав повідомлення від громадянина про те, що невідомий проник у підвал на вулиці Гашека. Інспектори прибули на місце події й побачили сліди злому замка. Вони зайшли в приміщення й виявили чоловіка. В руках він тримав сумку. Всередині був металобрут, який, за словами чоловіка, він знайшов у підвалі». 

«На місце події скерували слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції та експерта. Чоловіка перевірили в базі даних, ним виявився 39-річний житель Львова. Його доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин справи та передали слідчим», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів