«Blue Air» відкриє новий авіарейс «Львів-Брно»

Нові рейси з Брно до Львова почнуть виконувати з березня-квітня 2018 року.

16.12.2017 14:36   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Авіакомпанія «Blue Air» відкриє у 2018 році сім нових рейсів з чеського міста Брно. У тому числі – до Львова. Нові рейси з Брно у Мілан, Рим, Барселону, Брюссель та Львів почнуть виконувати з березня-квітня 2018 року. Ще два рейси з Брно у Спліт та Дубровнік будуть виконувати у період літньої навігації, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту
Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського

Частота польотів у Мілан та Брюссель буде тричі на тиждень, у Львів та інші напрямки –двічі на тиждень. Рейси будуть виконувати на літаках «Boeing 737-500», які вміщають 126 пасажирів. Детальний розклад польотів та ціни на авіаквитки будуть оголошені в січні 2018 року.

Генеральний директор компанії «Accolade Group», власник аеропорту Брно Мілан Кратіна, зазначив: «Ми вважаємо, що нові напрямки скоро знайдуть своїх пасажирів. В аеропорту Брно є великі переваги оскільки він компактний, реєстрація на рейс проходить швидко і пасажири не повинні витрачати зайвий час на очікування. Я вважаю, що комфорт та швидкість, які може забезпечити аеропорт, допоможуть підвищити привабливість маршрутів».

З міста Брно лоукост «Ryanair» виконує рейси до Лондона, а лоукост «Wizz Air» нещодавно закрив два маршрути з Брно. Румунська аваікомпанія «Blue Air» літає з 2004 року, у флоті компанії є 28 бортів «Boeing 737». Цього року «Blue Air» замовив ще 12 літаків "Boeing 737 MAX 8".
Про це повідомили 14 грудня, на сайті «Lowcostavia.com.ua».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів