Жорстоке вбивство в одному із львівських готелів: у номері виявлено тіло жінки без ознак життя

16.12.2017 23:34   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

В одному із львівських готелів жорстоко вбили жінку. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП Львівщини, пише - Львівський портал.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Жахлива трагедія: на Львівщині сталося подвійне вбивство (Відео)

Так, до поліції 13 грудня близько 21.30 надійшло повідомлення від працівника одного з львівських готелів про те, що у номері виявлено тіло жінки без ознак життя з численними ушкодженнями.

«Протягом доби працівники кримінальної поліції Львівщини спільно з оперативниками Київської області встановили особи зловмисників причетних до скоєння злочину та їх місцеперебування. Ними виявилися 17-річний мешканець Київської області та 30-річна мешканка міста Кам’янське», – повідомили у поліції.

Правоохоронці повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал