Львів'янин, який повідомив про замінування будинку, отримав вирок

17.12.2017 11:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові засудили львів'янина, який зателефонував на лінію 102 та неправдиво повідомив про загрозу вибуху житлового будинку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Читайте також

Рятувальники знешкодили знайдені на Львівщині артснаряди й міну

Подія трапилася 20 липня 2017 року. О 20 годин 18 хвилин обвинувачений здійснив дзвінок з особистого номеру телефону на лінію екстреного виклику «102» та повідомив працівникам Головного управління Національної поліції у Львівській області завідомо неправдиву інформацію про загрозу вибуху будинку, що призвело до евакуації мешканців даного будинку та безпідставного відволікання сил і засобів спеціальних служб для перевірки вказаного повідомлення. Кількома хвилинами раніш він також проник через відчинене вікно першого поверху до квартири №5 цього будинку.

Галицький районний суд м. Львова визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.162, ч.1 ст.259 КК України, та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень (за ч.1 ст.162 КК України) та  у виді 2 років позбавлення волі (за ч.1 ст.259 КК України). Проте звільнив засудженого від відбування покарання за неправдиве повідомлення про загрозу вибуху з випробуванням на 1 рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo