Дорожники завершили ремонт траси Львів-Тернопіль

17.12.2017 16:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

В облдержадміністрації запевнили, що підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь» виконанала роботи на суму 580 500 тисяч гривень, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Ще один автобан до Львова пообіцяв Омелян
Траса Одеса - Львів буде платною

У прес-службі Львівської ОДА повідомили 15 грудня про завершення ремонту автомобільної дороги Львів-Тернопіль, а також розповіли: Протяжність автомобільної дороги державного значення Н-02 Львів – Тернопіль становить 72,8 кілометра. Станом на сьогодні, підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь» виконанала роботи на суму 580 500 тисяч гривень».

В облдержадміністрації запевнили, що, зокрема, дорожники завершили влаштування нової основи із щебенево-піщаної суміші укріпленої цементом на протяжності 35 кілометрів та влаштували вирівнюючий шар покриття з крупнозернистого асфальтобетону (10 см) на ділянці 47 кілометрів. Окрім того, виконали роботи з  влаштування верхнього шару покриття із щебенево-мастильного асфальтобетону-20 товщиною п’ять сантиметрів на 65,8 кілометра дороги Львів-Тернопіль, а на окремих її ділянках, де необхідно посилення основи, передбачили регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу – на 8,8 кілометра. Під час виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Н-02 Львів - Тернопіль встановили 9,2 кілометра бар'єрного огородження 
«Роботи з влаштування верхнього шару покриття із щебенево-мастильного асфальтобетону-20 завершені, всього влаштували 72,8 кілометра покриття. Тривають роботи з влаштування з'їздів, бар'єрного огородження, украплення узбіччя», – поінформували також прес-службі Львівської ОДА та опублікували фоторепортаж з дороги Львів-Тернопіль.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів