На Львівщині сина підозрюють у вбивстві батька

17.12.2017 22:25   Джерело: Експрес
Опубліковано : Патрік Скеля

Про загибель 59-річного жителя Сокальського району в поліцію повідомив лікар швидкої допомоги, якого викликали в одне з сіл, пише - Експрес.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка

Коли медики прибули на місце, то виявилося, що пацієнтові вже  нічим зарадити - чоловік був мертвий.   Співробітники слідчо-оперативної групи виявили на тілі численні переломи, рани та крововиливи. Експерти дійшли висновку, що ці тілесні ушкодження могли стати причиною смерті. У скоєному запідозрили 34-річного сина потерпілого. Як виявилося, чоловік, який був у нетверезому стані, того дня жорстоко побив батька під час суперечки.  

«Зараз за цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною перешою статті 115 Кримінального кодексу України «Навмисне вбивство», – повідомила Світлана Добровольська, начальник відділу комункації ГУ НП у Львівській області. Підозрюваного затримали.  Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі термін від десяти до п’ятнадцяти років».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес