Патрульні затримали підозрюваного в грабежі львів’янина

18.12.2017 09:25   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 16 грудня, поліціянти припинили на площі Двірцевій порушення громадського порядку чоловіком, якого Сихівський суд відпустив під домашній арешт, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Буську пограбували ювелірний магазин
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львова, де також опублікували фото затриманого й розповіли, що його працівники перевірили в базі даних особу чоловіка, який порушував на площі Двірцевій громадський порядок, відтак, встановили, що він, згідно рішення Сихівського суду,  повинен перебувати під цілодобовим домашнім арештом за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб). Тому патрульні доставили цього 37-річного підозрюваного в грабежі до Залізничного відділу поліції, де на нього винесли постанову за розпивання спиртних напоїв і можуть змінити запобіжний захід на більш суворий.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів