В Червонограді правоохоронці затримали наркодилерів

18.12.2017 11:29   Джерело: Голос Сокальщини
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно із працівниками Червоноградського відділу поліції та за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури затримали злочинну групу наркодилерів, які організували у Червонограді виготовлення та збут наркотичних засобів «опій ацетильований», «макова соломка» та прекурсору «ангідрид оцтової кислоти». До складу групи входили троє осіб, пише - Голос Сокальщини.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків
Працівник львівської колонії постачав наркотики засудженим
За «кришування» наркотиків на Жашківщині, судитимуть офіцера поліції

Під час санкціонованих обшуків у зловмисників правоохоронці виявили та вилучили речовини, схожі на наркотичні засоби «опій ацетильований» та «макову соломку» в особливо великих розмірах, прекурсор «ангідрид оцтової кислоти», предмет, схожий на зброю, а також грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисники затримані, їм вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень: незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування, вирішується питання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу – тримання під вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос Сокальщини