На Львівщині припинили діяльність чотирьох гральних закладів

18.12.2017 18:33   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури 15 грудня одночасно припинили діяльність чотирьох підпільних гральних закладів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Форпост.

Читайте також

На Львівщині прикрили нелегальний гральний бізнес з мільйонним обігом (Фото)

Незаконні заклади, що здійснювали діяльність під вивісками оператора лотерей, були розташовані у Шевченківському та Сихівському районах Львова, а також у місті Самборі.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 44 одиниці грального обладнання разом із моніторами, понад 28 тисяч гривень готівкою, «чорнові» бухгалтерські записи, термопринтери та мережеве обладнання.

Загалом, від початку року працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками прокуратури припинили діяльність 28 гральних закладів, що маскувалися під інтерактивні клуби та операторів лотерей, вилучивши при цьому 305 одиниць грального обладнання та понад 492 тисячі гривень.

Загальна вартість вилученої техніки становить понад півтора мільйона гривень.

За організацію діяльності гральних закладів повідомлено про підозру вісімнадцятьом особам, а також скеровано на розгляд в суд обвинувальні акти щодо двох організованих злочинних груп, до складу яких входили сімнадцять осіб. Встановлено, що зловмисники налагодили  діяльність мережі підпільних гральних закладів та покерних клубів, у яких всупереч вимогам Закону України «Про  заборону грального бізнесу в Україні» надавались послуги азартного характеру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост