Патрульні наздогнали у Львові підозрілого велосипедиста

22.12.2017 13:50   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Втікач від патрульних викинув на землю два згортки фольги з порошкоподібною речовиною, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
Львівські патрульні зупинили за вісім діб 57 п’яних водіїв
Поліція затримала у Львові злодія-«гастролера» з Харкова

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили в п’ятницю, 22 грудня: «Сьогодні, близько другої години ночі, екіпаж патрульної поліції виявив на вулиці Городоцькій підозрілого чоловіка, який старався не потрапити в поле зору інспекторів. А коли вони на нього подивилися, то почав втікати на велосипеді. На вимогу зупинитися він не реагував та пришвидшив свій рух у сторону центру».

«Через декількасот метрів чоловіка наздогнали. Після зупинки він викинув на землю два згортки фольги з порошкоподібною речовиною та поліетиленовий пакет, в якому перебувала таблетка. Особу встановили в базі даних, ним виявився 32-річний мешканець Львова. Справу передали слідчим, які будуть встановлювати походження речовини та таблетки», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото викинутого втікачем.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів