Жахлива пожежа у Львові: з палаючого будинку евакуювали 150 львів'ян

26.12.2017 18:29   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Рятувальники знімали 10 мешканців багатоповерхівки на вулиці Ярослава Музики за допомогою драбини, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Жахлива пожежа в Буському районі: через сильні опіки​ загинув хлопчик. Деталі трагедії
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили у вівторок, 26 грудня: «Сьогодні близько першої години ночі патрульні Франківського району отримали виклик на пожежу на вулиці Ярослава Музики. Коли патрульні під‘їхали на місце, то побачили займання квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхового будинку».

«Заступник командира роти Наталія Пельчарська та інспектори Павло Хрупа і Тетяна Сорока негайно прийняли рішення евакуйовувати мешканців будинку. Почали з під‘їзду, де відбулося займання. Оперативно, попри сильну задимленість патрульні, будили мешканців і просили вийти з будинку. На допомогу залучили ще чотири екіпажі патрульної поліції. Загалом евакуювали близько 150 мешканців 45 квартир із трьох під‘їздів», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«10 мешканців рятувальники знімали за допомогою драбини. Загалом, на місці працювали ще п’ять автомобілів вогнеборців, чотири швидких та працівники Львівгазу. Завдяки злагодженій роботі патрульної поліції та Головного управління ДСНС України у Львівській області обійшлося без жертв», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів