На Львівщині завершилася операція «Мігрант»

27.12.2017 18:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці виявили на Львівщині з 26 жовтня до 24 грудня 447 нелегальних мігрантів і 504 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили вчора, 26 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли, що 474 із них працівники регіональних підрозділів Державної міграційної служби України притягнули до відповідальності за статтею 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України), сімох – за статтею 204 (порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів), дев’ятнадцятьох – за статтею 205 (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства), а ще чотирьох – за статтею 206 (порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В обласному управлінні поліції також запевнили: «На порушників накладено штрафів на майже 271 тисячу гривень, окрім того скеровано 176 подань про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження та 30 подань про заборону в’їзду іноземцям та особам без громадянства в Україну. Щодо 82 іноземців, котрі перебувають на території України, скеровані подання про скорочення їм строку тимчасового перебування у нашій державі».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів