На Львівщині упіймали двох викрадачів автомобілів

29.12.2017 19:41   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Слідчі передали до суду обвинувачення 18- та 22-річному підозрюваним, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Поліціянти затримали на Львівщині викрадачів іномарок преміум-класу

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 28 грудня: «Працівники сектору кримінальної поліції Золочівського відділу поліції виявили та затримали 18-річного та 22-річного мешканців одного зі сіл району, які тривалий час переховувалися від слідства і були оголошені в розшук. Правоохоронці встановили, що 6 серпня чоловіки незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ 21063», який в подальшому розібрали на запчастини. Власникові «Жигулів» було заподіяно матеріальну шкоду на суму майже 32 400 гривень».

«Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Підозрюваним обрано запобіжні заходи: одному із них – тримання під вартою, іншому – цілодобовий домашній арешт. Обвинувальний акт щодо зловмисників скеровано на розгляд суду», – поінформувалитакож у прес-службі Львівського обласного управління поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів