На Львівщині затримали чоловіка, який пограбував складське приміщення та побив сторожа

10.01.2018 08:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У смт. Івано-Франкове Яворівського району Львівської області 31-річний чоловік 6 січня пограбував складське приміщення та побив 77-річного сторожа, пише - Вголос.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Львівської області.

«В Яворівський відділ поліції звернувся 22-річний житель Самбірського району. Чоловік повідомив, що в селищі Івано-Франкове у складське приміщення, що йому належить, через пошкоджене вікно проникла невідома особа. Зловмисник викрав 15 000 гривень. А коли його на місці злочину «застукав» 77-річний сторож, то незнайомець побив його. Працівники поліції встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 31-річний житель району. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України», - йдеться у повідомленні. .

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews