Львів з’єднають прямим рейсом з Лісабоном

Львівський аеропорт ім. Данила Галицького веде перемовини щодо відкриття прямого рейсу до столиці Португалії.

11.01.2018 19:25   Джерело: То є Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Серед мешканців Львівщини існує попит на португальський напрямок, тому керівництво аеропорту «Львів» веде перемовини щодо відкриття нового рейсу.

Читайте також

Між Львовом і Брно можуть запустити пряме авіасполучення
Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту
Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського

Про це в інтерв’ю газеті Львівська пошта розповіла генеральна директорка аеропорту «Львів» Тетяна Романовська, пише - То є Львів.

«Ведемо переговори щодо відкриття нових маршрутів. Зокрема, до Португалії. Оскільки серед мешканців нашого регіону є попит на маршрут Львів–Лісабон. Тож ведемо переговори з українськими та іноземними авіакомпаніями щодо відкриття цього рейсу. Загалом працюємо над європейськими та азіатськими напрямами», – сказала вона.

Окрім того, аеропорт «Львів» планує розпочати співпрацю з іншими авіакомпаніями.

«Зараз ведемо переговори з авіакомпанією SkyUp. Ще не знаємо точних маршрутів сполучення, поки що лише погоджуємо це питання. Сподіваюсь, що вже цього року ця компанія відкриє кілька нових рейсів. Також вже протягом двох років ведемо переговори з авіакомпанією Norwegian. Зараз ця компанія лише вивчає наш графік та ринок. На жаль, погоджень поки що немає», – каже Тетяна Романовська.

Нагадаємо, в грудні в Україні з’явився ще один національний авіаперевізник SkyUp, що майже одразу заявив про плани запустити авіарейси зі Львова по Україні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів