Бабак пообіцяв відправити в АТО всіх, хто стріляє у Львові петардами

13.01.2018 23:34   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Сергій Бабак нагадав львів'янам про заборону використовувати у місті піротехніку, а також закликав власників ресторанів дотримуватися режиму тиші.

Читайте також

Львівська облрада шукає ГО із захисту прав бійців АТО

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак розповів про те, що міськрада перевірятиме ресторани міста на дотримання режиму тиші, а львів'янам нагадав про заборону реалізовувати та використовувати піротехнічні засоби, пишуть - Варіанти.

«Є закон України, яким чітко визначено режим тиші у містах, є відповідна ухвала сесії міськради ще 2010 року про затвердження правил дотримання тиші у громадських місцях Львова, є також ухвала про заборону використання та реалізації піротехнічних засобів. Міська рада буде активізовувати роботу у ресторанах, які порушують режим тиші. Закликаємо мешканців повідомляти, якщо виявлять такі порушення. Але також хочемо попередити мешканців щодо феєрверків: якщо комусь не вистачає адреналіну, то можу порадити короткий шлях – військкомат, там вас приймуть і дуже швидко направлять в зону АТО, де багато феєрверків, шуму, стрілянини. І там себе реалізовуйте. Є закон, є ухвала сесії, які є безумовними до виконання», – розповів Сергій Бабак.

Нагадаємо, ухвала «Про заборону використання та реалізації феєрверків, салютів і піротехнічних виробів на території м. Львова» діє у місті ще з 2015 року.

Згідно зі ст. 195-6 КпАП, порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів тягне за собою накладення штрафу від 35 до 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією піротехнічних засобів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти