На Львівщині заарештували чоловіка, який збрехав про викрадення власного авто

15.01.2018 16:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В поліції Львівської області відкрили кримінальну справу на 20-річного юнака, який збрехав правоохоронцям про викрадення своєї іномарки. Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, 10-го січня до сокальських правоохоронців звернувся 20-річний мешканець райцентру та повідомив, що у червні минулого року в нього викрали автомобіль «Ауді А4» на іноземній реєстрації, пишуть - Львівські.

Читайте також

На Львівщині упіймали двох викрадачів автомобілів

Та коли правоохоронці почали розслідувати цю справу то виявили, що ніхто автомобіль не викрадав. Юнак за 800 доларів продав свою автівку мешканцю Червонограда, а новий власник підтвердив купівлю, надавши правоохоронцям копії реєстраційних документів, які отримав при купівлі автомобіля. Сам же колишній власник іномарки розповів працівникам поліції, що заявив про крадіжку, аби не платити штраф, оскільки планував виїхати за кордон, а термін перебування «Audi» на митній території України давно завершився.

В поліції за даним фактом на 20-річного чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею 383 (ч.1) ККУ. Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews