Пожежники й поліціянти врятували у Львові двох безхатьків

15.01.2018 19:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 14 січня о 23:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку №13а на вулиці Мазепи у Львові, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові

Про це повідомили сьогодні, 15 січня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли: «До місця виклику було негайно направлено вогнеборців частини спеціальної пожежної техніки ЗТС Головного управління та ДПРЧ-3. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання».

«Під час пожежі у підвальному приміщенні перебували двоє осіб, яких фахівці ДСНС разом з працівниками поліції витягнули із задимленого підвалу через вікно. Після цього безхатченків передали фахівцям медичної допомоги. Силами рятувальників пожежу локалізовано о 23:59 та повністю ліквідовано о 00:06. Вогнем знищено сміття на площі шести квадратних метрів. Причина виникнення займання встановлюється», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews