На Львівщині 17-річного хлопця поранили з мисливської рушниці

17.01.2018 12:45   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці встановили, що поранення хлопець отримав внаслідок нещасного випадку. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області. У неділю, 14 січня, медики однієї з львівських лікарень повідомили правоохоронцям, що до них привезли неповнолітнього хлопця з вогнепальним пораненням, пишуть - Львівські.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини

17-річного хлопця, мешканця одного з сіл Сокальського району госпіталізували з діагнозом – «вогнепальне поранення передпліччя». Правоохоронці встановили, що хлопець отримав поранення в результаті нещасного випадку. Коли він разом з своїм 22-річним товаришем споряджали мисливську рушницю ІЖ, вони вистрілила.

За фактом завдання необережного тілесного ушкодження середньої тяжкості відкрито кримінальне провадження (ст.128 КК України). Покарання за цією статтею: громадські або виправні роботи, або обмеження волі на строк до 2 років. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські