В «Укрзалізниці» повідомили причини звільнення Груника

17.01.2018 14:42   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

На інформаційний запит в ПАТ «Укрзалізниця» повідомили причини звільнення директора регіональної філії «Львівська залізниця» Груника Івана Степановича, пише - Гал-інфо.

Читайте також

«Укрзалізниця» призначила додаткові потяги до Львова

 

Як зазначено в повідомленні, перевіркою господарської діяльності регіональної філії «Львівська залізниця» встановлено та зафіксовано зведеним актом порушення фінансової та платіжної дисципліни, втрата і неефективне використання коштів і майна, неналежне ведення бухгалтерського обліку та викривлення даних фінансової звітності у регіональній філії «Львівська залізниця».

На підставі цих документів наказом ПАТ «Укрзалізниця» від 9 січня 2018 року звільнено директора регіональної філії «Львівська залізниця» Груника Івана Степановича.

Питання щодо призначення директора регіональної філії «Львівська залізниця» вирішуватиметься у відповідності до чинного законодавства та внутрішніх документів публічного акціонерного товариства у визначені терміни. Про що буде повідомлено додатково. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо