Киянам прогнозують 20-сантиметрові замети, хуртовину та закритий в'їзд в місто

17.01.2018 18:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 18 січня, внаслідок впливу активного циклону в столиці очікується ускладнення погодних умов. Про це повідомляє Ukr.Media з посиланням на прес-службу КМДА.

Читайте також

Прийдешня зима буде найхолоднішою за останні 100 років!

Так, синоптики прогнозують сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-18 м/с, хуртовину, на дорогах ожеледицю, утворення снігового покриву висотою 20 см.

«У зв'язку з цим столична влада звертається до водіїв із проханням не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях», - йдеться в повідомленні.

Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані. Міська влада звертається до водіїв із проханням не користуватися особистим авто під час снігопаду та, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту.

«У разі необхідності в'їзд великогабаритного та великовантажного транспорту до Києва найближчими днями може бути обмежено», - поперджають у КМДА.     


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews