Хулігани розтрощили в поліклініці на Львівщині десятки дверей

18.01.2018 08:46   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За попередньою інформацією, з приміщення медзакладу нічого викрадено не було, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

До львівського хулігана вінничанидвічі викликали поліцію

У прес-службі Львівського обласного управління поліції розповіли у вівторок, 16 січня, близько сьомої години ранку що сьогодні в Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі пошкодили в приміщенні Самбірської центральної районної поліклініки на вулиці Чайковського близько сорока дверей у кабінети та порозкидали майно. Слідчо-оперативна группа встановила, що хулігани проникли у приміщення поліклініки, зламавши вхідні двері.

Про це повідомили у вівторок, 16 січня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й запевнили: «За попередньою інформацією, з приміщення медзакладу нічого викрадено не було. Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews