У Львові з психіатричної лікарні втік пацієнт. Його досі не знайшли

Чоловік перебував у закладі на час судово-медичної експертизи.

22.01.2018 10:40   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 20 січня, з Львівської обласної державної клінічної психіатричної лікарні, що на вул. Кульпарківська, 95 втік пацієнт. Про це повідомив виконувач обов’язків головного лікаря Олександр Губар.

Читайте також

Статки охочих очолити Львівську психлікарню
«Займається боксом і відпочиває від поліції», – мати про перебування Василя Гнатюка у львівській психлікарні

Як стало відомо, 34-річний чоловік зник у суботу близько 16:00. Його досі не знайшли, пише - ZAXID.NET.

«Пацієнт перебував у нашому закладі на час судово-медичної експертизи від листопада, він чекав рішення суду про те, чи осудний за скоєння низки дрібних крадіжок. Зник під час денної прогулянки», - розповів у коментарі виконувач обов’язків головного лікаря Олександр Губар.

Також Олександр Губар додав, що під час прогулянки на подвір’ї перебували 9 людей, серед них співробітник медичного закладу, який наглядав за пацієнтами. Охорони у психіатричній лікарні немає.

«Маючи досвід перебування у СІЗО, знайти спосіб відвернути увагу одного медичного працівника не так складно. Зараз цей співробітник пише пояснювальну, ми з’ясуємо, що він у цей момент робив, якщо у діях буде виявлена непрофесійність, то ми будемо приймати міри. З понеділка ми скличемо спеціальну комісію, яка розбиратиметься, хто винен», - зазначив лікар.

За даними співробітника поліції Ігоря Зінкевича, пацієнт був вдягнений в спортивний костюм темно-синього кольору, чорну шапку, кросівки без шнурівок, має темне волосся.

Якщо комусь відоме місце перебування пацієнта, просять про це повідомити за номером 102.

P.S. У неділю вранці засновник сайту «Варта1» і співробітник поліції Ігор Зінкевич поширив інформацію про затримання втікача. Однак у львівській поліції офіційно заперечили цю інформацію.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET