Потрійна ДТП у Львові: постраждала львів’янка та її 7-річна донька

Зіткнулись два автомобілі та маршрутка.

22.01.2018 20:27   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Увечері в неділю, 21 січня, на вул. Богдана Хмельницького в районі Галицького перехерестя у Львові сталося зіткнення двох автомобілів та маршрутки Внаслідок ДТП постраждали 38-річна львів’янка та її 7-річна донька, повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей

За інформацією поліції, ДТП сталася 21 січня о 21:35. Зіткнулися автомобілі Audi A6 під керуванням 33-річного львів’янина, «Таврія» під керуванням 38-річного львів'янина та автобус «Еталон», за кермом якого перебував 35-річний мешканець Кам’янка-Бузького району. За інформацією співробітника поліції Ігоря Зінкевича, у ДТП потрапила маршрутка №51, що курсує з Галицького перехерстя на вул. Наукову.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажирки «Таврії»: 38-річна львів’янка та її 7-річна донька.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП та відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET