У Городоцькому районі – новий очільник Нацполіції

25.01.2018 14:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Новим керівником поліції у Городоцькому районі став 45-річний  Віталій Фецинець, який раніше очолював Миколаївське відділення поліції, пишуть - Варіанти.

Читайте також

У ЛМР нові кадрові призначення. Все про чиновників та їх посади

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Начальником Городоцького відділення поліції Яворівського відділу поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області став 45-річний підполковник поліції Віталій Фецинець.

Вчора Віталія Фецинця особовому складу представив очільник Нацполіції Львівщини Валерій Середа.

Також під час призначення присутні обговорили проблемні питання, пов’язані з охороною публічного порядку та боротьби зі злочинністю у Городоцькому районі, які потребують якнайшвидшого вирішення. Зокрема, йшлось про встановлення камер відеоспостереження.

Зазначимо, 45-річний Віталій Фецинець є уродженцем Львівщини, одружений, виховує двох дітей. Має вищу юридичну освіту, в органах внутрішніх справ України служить із 1996 року.

До призначення на посаду начальника Городоцького відділення поліції Віталій Фецинець очолював Миколаївське відділення поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews