На голову 71-річній львів’янці впала крижана бурулька

07.02.2018 22:00   Джерело: PRESS-Центр
Опубліковано : Патрік Скеля

Інцидент стався вчора, 6 лютого, близько четвертої години дня у Львові на вулиці Івана Франка між будинками №№7 і 9, пише - PRESS-Центр.

Читайте також

За 8 місяців цього року на Львівській залізниці було травмовано 56 осіб, із яких 31 – смертельно.

У цей момент по тротуару йшла жінка 1947 року народження. Раптом з даху зірвалася величезна крижана бурулька і впала пенсіонерці на голову.

Перехожу з діагнозом струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма бригадою швидкої медичної допомоги госпіталізовано в комунальну 8-му міську клінічну лікарню. Обставини події встановлюють, повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

У Львівській міській раді застерігають, що через перебої температури повітря, з дахів будівель може спадати сніг, а також бурульки. Працівники ЛКП знімають цей сніг, проте якщо його неможливо зняти, то обгороджують небезпечні ділянки, щоб унеможливити його падіння на людей. Мерія закликає містян бути обачними і не ходити близько до будинків, а також переходити вулицю лише у спеціально відведених місцях. 
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-Центр