У львівському аеропорту розповіли, які нові рейси відкриють цього року

08.02.2018 11:32   Джерело: Дивись.infо
Опубліковано : Патрік Скеля

Міжнародний аеропорт «Львів» анонсував відкриття 7 нових напрямків у 2018 році, які запланували чотири авіакомпанії. 

Читайте також

Між Львовом і Брно можуть запустити пряме авіасполучення
Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту
Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського

Про це йдеться на сторінці аеропорту у Фейсбук, пише - Дивись.info.

Гданськ, Катовіце, Дортмунд, Лутон (Лондон): навесні WIZZ AIR відкриває 4 нові рейси з аеропорту «Львів»

«У WIZZ AIR зробили висновок, що рішення у минулому році відновити перельоти зі Львова у Берлін та Вроцлав було виправданим та вигідним для компанії. Тому на цей рік було анонсовано відкриття аж чотирьох нових напрямків: у Польщу – Катовіце та Гданськ, Німеччину – Дортмунд та Англію – Лондон (Лутон)», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у Гданськ та Катовіце польоти розпочнуться з 26 березня, двічі на тиждень (понеділок та п’ятниця). У Катовіце з 20 червня частота збільшиться до 4 разів на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця та неділя).

Також з 26 березня будуть запущені рейси до Дортмунду, хоча раніше їх початок анонсували лише на 21 травня. Польоти будуть виконуватися двічі на тиждень, по понеділках і п’ятницях.

«Великий попит на квитки змусив перенести і дату запуску перельотів у Лондон (Лутон) з вересня 2018 року, як повідомлялося раніше, на 1 травня 2018 року. Рейс буде здійснюватись тричі на тиждень: по вівторках, четвергах і суботах», – повідомили в аеропорту.

У львівському аеропорту розповіли, які нові рейси відкриють цього року

Львів-Ольштин: новий рейс авіакомпанії LOT

Окрім того, з 27 березня 2018 року LOT розпочне авіасполучення між Львовом та Ольштином. Перельоти будуть виконуватися два рази в тиждень, у вівторок та суботу, в нічний час доби.

«Політ зі Львова до Ольштина буде виконуватись у часовий проміжок між виконанням рейсів Варшава-Львів-Варшава. За такою ж схемою, коли борт прилітає ввечері з Варшави до Львова, а вночі летить в регіональне місто Польщі, повертається до Львова і вранці вилітає до Варшави, LOT вже кілька місяців працює на лінії Львів-Бидгощ», – мовиться у повідомленні.

З 27 квітня прямі рейси Львів-Барселона авіакомпанії МАУ

Польоти у Барселону почнуть виконуватись 27 квітня 2018 року один раз на тиждень у п’ятницю, а з 19 червня 2018 року рейс буде перенесено на вівторок. На сьогоднішній день бронювання та продаж квитків поки не відкрито.

З 08 червня прямі рейси Львів-Батумі, з авіакомпанією YANAIR

Авіакомпанія YANAIR вже декілька разів анонсувала відкриття рейсу у Грузію. Відтак, його давно очікують у Львові. Тому чітка, переконлива позиція перевізника цьогоріч, вселяє у пасажирів аеропорту «Львів» надію та оптимізм. Спочатку польоти до Грузії будуть відбуватися один раз на тиждень, щоп’ятниці, а з 19 червня буде додано другий рейс – у вівторок.

Нагадаємо, що з 8 грудня 2017 року нові напрямки ввела авіакомпанія ERNECT. Італійський лоукостер розпочав польоти до Неаполя та Венеції та обіцяє не зупинятись на цьому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.infо