У Львові несподівано помер 28-річний екс-чемпіон світу з фрі-файту

За попередніми висновками, причиною смерті Ігора Слюсарчука стався інсульт.

08.02.2018 23:34   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Відомий український боєць змішаного стилю, двічі чемпіон світу з фрі-файту Ігор Слюсарчук раптово помер 6 лютого у Львові.

Речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольска підтвердила інформацію про смерть Ігоря Слюсарчука. За її словами, сьогодні близько 10:30 правоохоронці отримали від лікарів повідомлення про те, що в орендованій квартирі на вул. Масарика помер 28-річний чоловік, пише - ZAXID.NET.

Експерти, що оглянули тіло, ознак насильницької смерті не виявили. Остаточну причину смерті ще встановлюватимуть, однак, за попередніми висновками, Ігор Слюсарчук помер від інсульту. Відомо також, що Ігор Слюсарчук нещодавно повернувся зі змагань. У нього залишилися дружина та маленький син.

Починаючи з 2010 року тернополянин Ігор Слюсарчук провів на рингу понад 30 боїв, у 15 з яких він переміг нокаутом. У 2011 і і 2012 роках виграв звання чемпіона світу з фрі-файту у надважкій вазі.

Додамо, що фрі-файт є синтезом низки бойових мистецтв і поєднує в собі прийоми ведення бою в різноманітних ситуаціях: тут дозволені удари ліктями, колінами в корпус і голову суперника, удари в стрибку чи з розвороту, а також кидки чи задушливі прийоми.

Фінал чемпіонату світу з фрі-файту 2012 року у Португалії:


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET