Ремонт дороги на Львівщині: вкрали 425 тисяч грн

10.02.2018 18:26   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці викрили факт розкрадання бюджетних коштів під час ремонту дороги у Дрогобицькому районі Львівської області.

Читайте також

Стало відомо, як розкрадалися гроші на Львівському бронетанковому заводі
Профспілки Львова протестують проти розкрадання майна громади

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Львівської області, пише - Вголос.

«Як встановили правоохоронці, підрядна організація проводила ремонтні роботи наприкінці минулого року. Аналіз затверджених актів показав, що  завершені вони не були, хоч кошти на її рахунок були перераховані у повному обсязі. Загальна сума переплати склала майже 425 100 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем)», – йдеться у повідомленні.

За такі дії передбачено покарання у вигляді обмеження волі на термін до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до  трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос