Львівський перинатальний центр планують відкрити у березні

12.02.2018 13:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

8 лютого Прем’єр-міністр України Володимир Гроймсан в межах робочого візиту на Львівщину відвідав Львівський перинатальний центр і проінспектував стан будівельних робіт. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Читайте також

У Львівській області стало народжуватись більше дітей
У Львові виписали з пологового будинку 12-річну маму

Він, зокрема, оглянув споруду, де вже завершили будівельні роботи, і запевнив про готовність уряду виділити кошти на придбання нового обладнання.

«Ще не минуло року, як я пообіцяв, що допоможу завершити роботи з будівництвом центру. Сьогодні вони вже завершені. Я дотримав свого слова, - наголосив прем’єр-міністр України. - Можливо треба буде ще допомога наша для того, щоб закупити обладнання, я тут теж готовий допомогти. Добра новина в тому, що цей центр, який багато років був недобудований і не надавав допомогу діткам, вже до кінця березня буде введений в експлуатацію», - додав Володимир Гройсман.

Як зазначила заступниця голови Львівської ОДА Ірина Гримак, будівля перинатального центру готова до відкриття, усі будівельні роботи завершені, замовлено медичне обладнання та меблі. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews