Брати підпалили пограбоване ними житло на Львівщині

13.02.2018 15:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліціянти затримали мешканців Нового Роздолу віком 17 та 19 років.

У прес-службі Львівського обласного управління поліції повідомили сьогодні, 13 лютого: «У Новороздільське відділення поліції 12 лютого звернувся вночі за допомогою 33-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в його квартиру проникли двоє зловмисників, викрали його особисті речі та вчинили підпал», пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові

«На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, близько 4.00 у квартиру заявника, пошкодивши вікно, проникли двоє чоловіків. Вони нанесли господарю кілька ударів, викрали настільний годинник, незначну суму грошей та втекли. Доки чоловік оговтувався від того що сталось, зловмисники повернулись у приміщення, підпалили шафу та знову втекли. Тоді потерпілий, загасивши пожежу, зателефонував у поліцію», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетні брати віком 17 та 19 років, обидва мешканці Нового Роздолу. Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. Брати затримані, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів