На Львівщині заступник міського голови попався на хабарі у $500 (Фото)

13.02.2018 19:39   Джерело: Leopolis.news
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 13 лютого, оперативники управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, слідчі Головного управління поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури Львівської області затримали посадовця під час одержання чергової суми хабара.

Читайте також

Суд переніс слухання справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради
Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Як інфомрує Департамент захисту економіки Національної поліції України, організували так званий бізнес на видачі довідок про походження сільгосппродукції для їх подальшого пред’явлення у торгово-промислову палату. Ця довідка необхідна для отримання сертифікату на продукцію для її експорту, пише - Leopolis.news.

У межах провадження було задокументовано причетність до корупційної схеми одного з заступників міського голови, а також встановлені факти вимагання та одержання нею неправомірної вигоди за вирішення зазначеного питання.

Загалом заступник міського голови одержала 500 доларів США, частину з яких було вилучено під час затримання, а частину під час проведення обшуку за місцем мешкання.

Фігуранта корупційної схеми та кримінального провадження затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Leopolis.news