У Львові представник магазину автозапчастин побив працівника «Львівобленерго»

16.02.2018 10:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 13 лютого, під час виконання службових обов’язків отримав травму начальник  відділу технічного аудиту Львівських міських електромереж ПрАТ «Львівобленерго». Про це повідомляє прес-служба енергетиків, пише - Львівський портал.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення

Цього дня працівники відділу технічного аудиту відключали електроустановку приватного підприємства «Жером» за адресою м.Львів, вул.Шевченка,44. Причина — діючий за цією адресою магазин автозапчастин несанкціоновано користується електроенергією і не сплачує за неї вже протягом трьох років.

Невідомий чоловік на території цього підприємства перешкоджав енергетикам: не допускав їх до приладу обліку, погрожував працівникам битою та предметом, схожим на пістолет.

Енергетики одразу ж повідомили про ситуацію начальника відділу технічного аудиту, який зі своїм заступником прибув на місце події.

Під час робіт з відключення невідомий вдарив керівника відділу технічного аудиту в скроневу ділянку голови. В результаті чоловік отримав струс головного мозку та забій м’яких тканин. Зараз він перебуває в лікарні.

Працівники Товариства одразу ж викликали поліцію на місце події, а також подали відповідну заяву у Шевченківський райвідділ поліції міста Львова.

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за цією справою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews