У селі на Львівщині молодик ошукав знайомого на 66 тисяч

16.02.2018 21:32   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

В Старосамбірському районі зловмисник зняв кошти з банківських рахунків знайомого. Загальна сума збитків, заподіяних потерпілому, склала близько 66 500 гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть
У Стрию зловмисник ошукав чоловіка, який просив про допомогу

В Старосамбірське відділення поліції 14 лютого звернувся 23-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що у нього з банківських рахунків зникли грошові кошти – 1850 євро та 5 000 гривень.

Працівники поліції встановили, що до вчинення крадіжки причетний 26-річний житель району. Як з’ясувалося, потерпілий рік тому дав знайомому одну із трьох своїх банківських карток. Маючи необхідну інформацію щодо неї, зловмисник отримав доступ до інших двох карток заявника і зняв з них кошти.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал