Шестеро на Львівщині визнали себе мільйонерами

17.02.2018 09:29   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

В обласному управлінні ДФС отримали лише шість декларацій про доходи на суму понад мільйон гривень.

Читайте також

Директор Львівводоканалу є найбагатшим комунальником Львова
Екс-мер Львова Василь Куйбіда будує маєток під Києвом, а його 87-річна теща отримала в подарунок помістя в Брюховичах (Фото)
Очільник Жовківської райради Горбань забезпечив дочку нерухомістю

У прес-службі Львівського обласного управління ДФС повідомили сьогодні, 16 лютого, що цього року податківці отримали на Львівщині 1200 декларацій про майновий стан і доходи та задекларовано 196,4 млн. гривень». У 215 із них задекларовано дохід у вигляді спадщини від членів сім’ї не першого та другого ступеня споріднення на суму 30,8 млн. гривень, у 78 – на суму 1,5 млн. гривень, у 63 – на суму 11,9 млн. гривень, у 17 – задекларовано інвестиційний прибуток, пише - Щоденний Львів.

«Сума задекларованих доходів становить 90,2 млн. гривень. За результатами проведених перерахунків 353 громадянам необхідно сплатити 2,8 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб та 0,6 млн. гривень військового збору», – поінформували також в обласному управлінні ДФС

«Шестеро громадян задекларували одержані доходи в сумі понад мільйон гривень. Сума задекларованих доходів становить 96,9 млн. гривень», –  повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління ДФС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів