Поліція розслідує смерть львівського велосипедиста після удару об білборд як умисне вбивство

17.02.2018 11:40   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліція розслідує смерть велосипедиста Ігоря Фесенка внаслідок удару об білборд на вул. Княгині Ольги як умисне вбивство. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Львівщини, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Помер львівський велосипедист, який вдарився головою об неправильно встановлений білборд

«За даними фактом слідчим відділом Шевченківського відділу поліції ГУ НП у Львівській області розпочате кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України», – мовиться у відповіді Нацполіції.

Така стаття передбачає позбавлення волі терміном від 7 до 15 років.

Зазначається також, що поліція розпочала розслідування 3 лютого 2018 року, тобто наступного дня після смерті велосипедиста, який до того понад місяць перебував у лікарні після отриманої травми.

Разом з тим, на запитання про власника рекламної конструкції та про те, чи був білборд встановлений із порушенням норм, у поліції відповіді не надали, пославшись на заборону розголошувати подробиці досудового розслідування.

Нагадаємо, 2 лютого у лікарні на вул. Миколайчука помер 54-річний велосипедист Ігор Фесенко, який наприкінці грудня 2017 року отримав травми хребта внаслідок зіткнення з неправильно встановленим рекламним білбордом на вул. Княгині Ольги. Васлідок ДТП Ігор Фесенко отримав ушкодження кількох хребців, однак поступово йшов на поправку і починав рухатися, але після проведеної операції він помер.

Зазначимо, що ДТП сталася ще ввечері 29 грудня. За кілька днів після цього випадку рекламний щит на вимогу активістів ГО «Зручне місто» відсунули вбік, а згодом його зовсім забрали. При цьому перше звернення активістів «Зручного міста» датоване ще 8 грудня, тобто за три тижні до інциденту з велосипедистом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET