На Закарпатті та Львівщині прикордонники затримали 2 сирійців та алжирця

19.02.2018 09:27   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

Трьох нелегальних мігрантів затримали біля кордону військовослужбовці Держприкордонслужби. Про це інформує прес-служба ДПСУ, пише - Кулемет.com.

Читайте також

На Львівщині затримали мікроавтобус, вщент забитий нелегалами-в’єтнамцями з Росії

Двох із них прикордонники Чопського загону виявили та затримали сьогодні вночі на Закарпатті. Прикордонний наряд відділу «Ужгород» зупинив правопорушників після спрацювання спеціального сигналізаційного пристрою за 300 метрів від кордону. Чоловіки, з їх слів, є громадянами Сирії. Чому вони пробиралися вночі поза пунктами пропуску і можливих причетних до цього наразі встановлюють.

А учора прикордонники відділу «Рава-Руська», за інформацією та участю оперативних підрозділів Держприкордонслужби, затримали за кілька сотень метрів від кордону громадянина Алжиру. В результаті, на іноземця складено протокол за спробу порушення державного кордону та передано до суду.

Загалом з початку року прикордонники затримали понад 60 нелегальних мігрантів, які прямували через кордон поза пунктами пропуску.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com